• MODUL skuff dobbel

  Fra kr 4,850

  Skuffeseksjon med to skuffer. Veggplate/bakplate festes på veggen, og skuffeseksjonen hektes på plass.

  [ «MODUL» produktene leveres uten, med enkel, eller med dobbel veggplate. Skuffer, hyller osv. hektes på veggplatene, så du trenger en enkel veggplate – eller du kan velge en dobbel veggplate som da har plass til to moduler/produkter. ]

 • MODUL Entrébenk

  kr 6,549

  MODUL Entrébenk er en benk perfekt for oppbevaring av sko og andre småting, og et sted å sette seg ned når du har behov for det. Benken settes sammen uten skruer, og er designet som en «selvlåsende» konstruksjon.

 • Sale! stablehylle-kjøkkenstablehylle-barnerom
  [ Rabatt ved kjøp av flere ]

  Trekasse

  kr 1,449

  Trekasse som kan minne litt om de gamle «melkekassene», men med noen smarte detaljer som gjør at den kan brukes til litt ulike formål. Du kan bruke den som ekstra «skap» på for eksempel kjøkkenet. Den har hengslet dør på den ene siden som festes med knapp/skinnrem. Du kan også bruke den som åpen kasse – kanskje som kasse for leker?
  Flere kasser kan stables stødig oppå hverandre ved hjelp av trepluggene på toppen. Topplokket fjernes, og neste kasse passer perfekt oppå denne da den har huller i bunnen som tres ned over pluggene.

 • Sale!

  MODUL garderobe

  Fra kr 749,00 [Velg min 3 moduler og få rabatt]

  MODUL garderobe er en modulbasert garderobeløsning som kan settes sammen på flere måter. Først festes bakplatene i veggen – deretter hektes skuffer, hyller og knagger der det måtte passe. Skuffene er designet slik at de vipper ned når de dras helt ut. Da er det litt lettere å få tak i votter, skjerf og andre småsaker selv om skuffen(e) henger høyt. Kun bakplatene er montert fast, alle modulene (skuffer, knagger osv.) kan flyttes rundt.

 • Sammenleggbar stol

  Klappstol

  kr 5,949

  Klappstol av tre du enkelt kan folde sammen ved behov. Alle delene henger sammen, og alt låses på plass med kun én skrue. Denne strammer du for hånd, ingen verktøy nødvendig.

 • Trefigur-lampe

  kr 3,850

  Morsom trefigur som pynter opp, og lyser opp. Avbildet versjon er nesten 60cm høy, men kommer etterhvert i en mindre modell i tillegg.