Wood is good

Designtre designer og produserer møbler og andre produkter av tre. Tre er naturlig, rent og behagelig – og inneholder ingen skadelige stoffer. Treprodukter er svært holdbare, og varer nærmest evig om de blir tatt godt vare på. Det burde nesten ikke være nødvendig å nevne at dette er bærekraftig og miljøvennlig, men det er det uten tvil.

Design and production

Når jeg designer et nytt produkt, tar jeg alltid utgangspunkt i at det skal bestå av 100% tre, og at det helst skal kunne monteres uten skruer. I stedet for skruer benyttes alternative, tradisjonelle metoder for montering – som igjen gir et rent og enkelt design.

Møblene designes smart, slik at de kan monteres uten bruk av skruer.

Flere av møblene kan enkelt legges sammen, praktisk om du har begrenset med plass eller bare synes det er greit å kunne sette dem bort ved behov.

Noen produkter, som garderober/oppbevaringsløsninger er «modulbaserte» – dermed kan du plassere hyller, skuffer osv. der du vil – igjen uten å måtte bruke verktøy.

En annen viktig del av design/produksjonsprosessen er at møbelet/produktet kan lagres og sendes så flatpakket som mulig. Økonomisk fornuftig, bedre for miljøet – og enklere for deg.

Jeg har bakgrunn fra grafisk design, 3D og webdesign, men har gradvis fokusert mer og mer på møbel/produktdesign. Designtre ønsker å tilby noe litt annerledes; litt mer praktisk, litt smartere – og ikke minst ekte, robust tre. (Ikke laminat, spon, plastdeler osv.)

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nothing here!

All products