Miljøvennlig og kortreist

Designtre designer og produserer møbler og andre produkter av tre. Tre er naturlig, rent og behagelig – og inneholder ingen skadelige stoffer. Treprodukter er svært holdbare, og et miljøvennlig alternativ til produkter laget av plast og andre kunststoffer.

Design og montering

Når jeg designer et nytt produkt, tar jeg alltid utgangspunkt i at det skal bestå av 100% tre, og at det helst skal kunne monteres uten skruer. I stedet for skruer benyttes alternative, tradisjonelle metoder for montering – som igjen gir et rent og enkelt design. Enkelte produkter må monteres med skruer for å være trygge og solide nok, men ved å bestemme seg på forhånd for at skruer helst ikke skal benyttes – så blir designet og det ferdige produktet noe litt eget og unikt.

En annen viktig del av design/produksjonsprosessen er at møbelet/produktet kan lagres og sendes så flatpakket som mulig. Økonomisk fornuftig, bedre for miljøet – og enklere for deg. Flere av produktene fra Designtre kan du enkelt montere selv, uten verktøy – og de kan like enkelt demonteres.

Jeg har bakgrunn fra grafisk design, 3D og webdesign, men har gradvis fokusert mer og mer på møbel/produktdesign. Å starte egen produksjon krever en god porsjon arbeidsinnsats, og masse ståpåvilje – men jeg bestemte meg for at noe måtte gjøres med alle tegningene og idéene – og et stort ønske om å kunne tilby norskproduserte treprodukter som varer, så derfor tok jeg sats og startet Designtre. Håper du tar turen innom nettbutikken, og kanskje finner noe av interesse;)

Frank R. Kern
post@designtre.no

Handlekurv

0
image/svg+xml

Her var det tomt!

Gå til Produkter