Miljøvennlig og kortreist

Designtre designer og produserer møbler og andre produkter av tre. Tre er naturlig, rent og behagelig – og inneholder ingen skadelige stoffer. Treprodukter er svært holdbare, og et miljøvennlig alternativ til produkter laget av plast og andre kunststoffer.

Design og montering

Når jeg designer et nytt produkt, tar jeg alltid utgangspunkt i at det skal bestå av 100% tre, og at det helst skal kunne monteres uten skruer. I stedet for skruer benyttes alternative, tradisjonelle metoder for montering – som igjen gir et rent og enkelt design. Enkelte produkter må monteres med skruer for å være trygge og solide nok, men ved å bestemme seg på forhånd for at skruer ikke skal benyttes blir designet og det ferdige produktet noe litt eget og unikt.

– Møblene designes smart, slik at de kan monteres uten bruk av skruer.

-Flere av møblene kan enkelt legges sammen, praktisk om du har begrenset med plass eller bare synes det er greit å kunne sette dem bort ved behov.

-Noen produkter, som garderober/oppbevaringsløsninger er “modulbaserte” – dermed kan du plassere hyller, skuffer osv. der du vil – igjen uten å måtte bruke verktøy.

En annen viktig del av design/produksjonsprosessen er at møbelet/produktet kan lagres og sendes så flatpakket som mulig. Økonomisk fornuftig, bedre for miljøet – og enklere for deg.

Jeg har bakgrunn fra grafisk design, 3D og webdesign, men har gradvis fokusert mer og mer på møbel/produktdesign. Designtre ønsker å tilby noe litt annerledes; litt mer praktisk, litt smartere – og ikke minst ekte, robust tre. (Ikke laminat, spon, plastdeler osv.)

Selv påstår jeg at inspirasjonen hentes fra Skandinavia, ispedd detaljer og teknikker fra blant annet Japan. Uansett skal produktene være funksjonelle, enkle å montere og du skal være helt trygg på at når du kjøper et produkt fra Designtre, så kjøper du kvalitet som varer.

Handlekurv

0
image/svg+xml

Her var det tomt!

Gå til Produkter